Vrijdagavond 29 oktober is het zover: het feest om 50 jaar ontmoetingskerk te vieren. Naast een hele vette band, de opening van de expositie en onze lokale bierbrouwer hebben we nog iets heel tofs:..

Pizza Workshop - geef je op

Onze eigen mega pizzaoven! Tussen 17 en 20 uur geeft the waste to succes (hét Flevolandse initiatief dat voedselverspilling tegen gaat) een workshop hoe je de lekkerste pizza’s kunt maken en daarmee ook de verspilling tegen kunt gaan. De workshop is gratis, als tegenprestatie vragen we jullie om tijdens het feest om en om pizzapunten voor de gasten van het feest klaar te maken.

Een unieke kans, wil je meedoen? Geef je dan op via whatsapp bij Jakob 06-216 421 06

Groove Piano!!!

50 jaar Ontmoetingsfestival is een tof festival waar jong en oud elkaar kan ontmoeten! Als vanouds is er een toffe band in het jeugdhonk.  Groove Piano is één van de beste feestbands van Nederland.

Feestelijke opening van de foto-expositie

Wie maakt de kerk nu tot wat het is? Wie zijn onze fundamenten? Dat zijn de vrijwilligers. Al 50 jaar onmisbaar in de kerk. Een groep talentvolle jongeren uit onze kerk heeft vijftig vrijwilligers geportretteerd. De foto-expositie is vanaf vrijdag 29 oktober te zien. Om 20:00 uur vindt er een feestelijke opening plaats. De vijftig foto’s hangen de hele maand november in de kerk. Die is dagelijks open van 10 tot 12 uur.

Lokale bierbar

Voor wie dorst heeft, is er behalve koffie, thee, cola en ander fris ook een lokale bierbar met speciaal bier van brouwerij Cornelis.Wie het leuk vindt om de hersenen te kraken op deze feestavond, kan meedoen aan de pupquiz in de patio.