Op 21 augustus 2021 is het 50 jaar geleden dat de Ontmoetingskerk in gebruik werd genomen, nadat op 4 november 1970 de eerste steen daarvoor werd gelegd.

Reünie en gedenkdienst

Dit feit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. De opstartcommissie denkt daarvoor een aantal activiteiten te organiseren in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 (onder voorbehoud eventuele coronamaatregelen)

Wij denken voorlopig aan een reünie op de zaterdagmiddag en een feestelijke gedenkdienst met een aansluitend programma op de zondag en hebben ieders hulp, van jong tot oud, daarbij nodig.

Foto’s en anekdotes gezocht

Heeft u mooie foto’s van de Ontmoetingskerk, van de bouw of van de opening of de eerste jaren? Dan ontvangen wij die graag voor het maken van een boekje! Daarvoor zijn we ook op zoek naar anekdotes en ervaringen. Wat betekent het voor u 50 jaar Ontmoetingskerk? Als u een goed idee of een suggesties heeft voor de feestelijkheden horen we dat graag!

Hulp gezocht

Vind je ook dat het 50-jarig bestaan van onze kerk niet zomaar voorbij mag gaan? Geef je dan op en help ons bij het organiseren van de festiviteiten of op de dagen zelf! We  zijn we op zoek naar gemeenteleden, van jong tot oud, die ons willen helpen beide dagen te organiseren.

Laat van je horen!

Alleen samen kunnen we er iets moois van maken. Reageer dus via de mail of laat je reactie achter bij de postbus van de repro, links voor in de kerk. Bijdragen zien wij graag van jullie tegemoet.

De opstartcommissie