Kerkdienst – Jong&Oud dienst

‘De Regenboog: Hoop voor dier en mens!’ Dat is het thema van deze dienst, die is voorbereid door de commissie ‘dienst voor jong en oud’. Hoe belangrijk zijn dieren voor God en mensen? (Genesis 9). Wat is de rol van dieren in de bijbel? Iets waar niet vaak over gesproken wordt, merkten we tijdens de voorbereiding. We proberen er op een creatieve manier antwoord op te geven! Voor wie wil (jong én ouder!) mag een eigen dierenknuffel meenemen die belangrijk voor je is (geweest). Voor échte dieren in de dienst wordt zo mogelijk nog gezorgd! Ook willen we vragen om plastic doppen te sparen en mee te nemen naar de dienst. We zullen ze inzamelen voor de opleiding van KNGF geleidehonden. Tijdens de dienst zal het kinder/gezinskoor Kikolé optreden. Het wordt een feestelijke dienst!

Informatie activiteit

Schor 4, Lelystad
  zondag 20 oktober 2019
}  10:00 tot 11:00 uur
n  Kerkdiensten
  info@pg-lelystad.nl

Wilt u zelf uw route plannen, type dan als bestemming Geul in i.p.v. Schor.

Deel deze activiteit