Kerkdienst – IDO-zondag

Het IDO laat weer van zich horen. Op deze zondag vindt weer de jaarlijkse IDO- zondag in de Ontmoetingskerk plaats. In deze dienst zal Veerle Rooze, directeur van het IDO als predikante voorgaan.
Ook willen bezoekers en vrijwilligers graag iets over de verschillende diaconale projecten vertellen en hun ervaringen met u delen.
De mening van twee bezoekers uit Open Haven en Inloophuis Waterwijk: “Ik heb een huis, maar hier heb ik een thuis” en na vastgelopen te zijn ten gevolge van schulden: “Na een week werd ik herkend en bij mijn naam genoemd”.
Wij hopen u ook na de dienst te ontmoeten. U kunt dan tevens kennisnemen van het nieuwe voorlichtingsmateriaal met als motto: “Samen staan we sterk!” We zijn dankbaar voor uw steun zowel in persoon als financieel, ook dit jaar weer.

Collectedoelen:
  1. Diaconie “IDO zondag”