Gedenken en verwachten. Dat is het thema van de laatste kettingbrief. Ouderenpastor Marjolen Veerbeek blikt terug op eeuwigheidszondag, maar kijkt ook naar de hoopvolle adventsperiode. De kettingbrief is om zelf te lezen, maar ook zeker om te delen.  Wilt u de kettingbrief uitdelen of lezen van papier. Dan kan dat. Ze liggen op de balie bij de Ontmoetingskerk.

Klik hier voor de kettingbrief

Samen eten in de kerk

Iedere adventsdinsdag bent u welkom om samen een hapje te eten in de kerk. U bent welkom tussen 17:00 en 19:00. Het is een inloop, dus u kan zelf kijken wanneer u wilt aanschuiven.

De kerk is iedere dag open van 10-12 uur.  Van harte welkom voor koffie en een praatje, zomaar even in de kerk zijn, de stilte te zoeken, een gebed te doen, een kaarsje te branden.