De komende zondagen wordt er een alternatieve kerkdienst via de website aangeboden. Dat betekent dat er in de Ontmoetingskerk zondagochtend geen kerkdienst plaatsvindt  U kunt de alternatieve kerkdienst volgen via kerkdienst gemist. Deze dienst zal anders zijn dan wat u gewend bent. De dienst wordt van tevoren opgenomen en vindt dus niet live plaats.

Kerk open voor persoonlijk gesprek

De Ontmoetingskerk wil er graag voor u/jou zijn, ook in deze bijzondere periode. Daarom is de kerk dagelijks open van 10:00 - 12:00 uur. Tijdens deze twee uur is er iemand aanwezig voor een persoonlijk gesprek.

Activiteiten tijdelijk gestopt

Alle overige activiteiten, zoals soos, kinderactiviteiten, zangbijeenkomsten enzovoorts gaan de komende weken NIET door. Mocht u twijfelen of een bijeenkomst doorgaat, neem dan contact op met de voorzitter/leider van de desbetreffende club of vergadering. Voor overige vragen kunt u terecht bij Ingrid Wortel, secretaris van de Kerkenraad. secretaris@pg-lelystad.nl