Goed nieuws, want we hebben een nieuwe jongerenwerker gevonden! We zijn erg blij en enthousiast dat André van der Galiën bij ons tijdelijk aan het werk gaat. André gaat de lopende zaken oppakken, maar gaat ook aan de slag met een aantal speerpunten in ons beleidsplan.

Even voorstellen..

Hai, Ik ben André van der Galiën en getrouwd met Judith. Samen met onze kinderen Manuel (9) en Benthe (6) wonen we in Biddinghuizen. In ons gezin vangen we verschillende kinderen of jongeren op met een beperking. Zo ontlasten we ouders en mogen wij even voor hun kinderen zorgen.

Ik ben al bijna 15 jaar betrokken bij kerkelijk jongerenwerk. De eerste 9 jaar heb ik kerken door heel Nederland geadviseerd rondom jongerenwerk en jongeren gecoacht bij taken die zij in de kerkelijke gemeentes hadden. Na de landelijke adviserende functie ben ik het kerkelijke jongerenwerk ingegaan. Zelf met de voeten in de klei. Samen met de doelgroep en hun leiders optrekken. Dit heb ik een jaar gedaan in de CGK van Dokkum en de afgelopen 5 jaar bij de NCGK Het Anker in Lelystad. In deze functie heb ik samen gewerkt met Yvonne, Jakob en Wim. Daarvoor zou ik voor sommigen niet een onbekende zijn in de ontmoetingskerk. Tegenwoordig ben ik studentenpastor in Amstelveen op de studenten campus Uilenstede. Een project wat ondersteund wordt door de drie PKN kerken in Amstelveen.Aa

Aan de slag

Ik hoop de komende periode de Ontmoetingskerk te ondersteunen daar waar nodig en mijn kennis en ervaring te delen om samen te werken aan beleid en het proces naar nieuwe stappen in het seizoen 2020-2021.

Contact

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt. Spreek mij aan, mail, bel of whatsapp mij.
André van der Galiën,    06-23379685