Het afgelopen jaar was turbulent en hebben we elkaar minder vaak gezien. Om het seizoen gezellig af te sluiten met elkaar wordt er eenmalig een betweeners kampeernacht georganiseerd. Graag nodigen wij jou uit voor de kampeernacht. Hiervoor moet je je wel aanmelden via dit formulier.

Wanneer gaan we kamperen?

De Betweeners kampeernacht begint op vrijdag 24 juni om 20:00 uur en duurt tot 25 juni 12:00 uur. Wij kamperen op de de stadscamping Buytenplaets Suydersee in Lelystad, vlakbij de Koploper.

Geen kosten

Er worden geen kosten berekend voor deze activiteit. Maar wij willen graag een aantal dingen weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Een goed humeur 🙂

Voor deze activiteit is het handig om een slaapzak, warme kleding, camping bestek (bord beker), theedoek, handdoek, schoenen, tandenborstel, matje en goed humeur mee te nemen.

Meld je aan!

Graag het aanmeldingsformulier voor 12 juni online invullen. Daar kun je ook aangeven of je een vriend of vriendin meeneemt.

Bijzonderheden….

Zijn er bijzonderheden (b.v. dieet, allergie, bedplassen, medicijnen o.i.d.) laat het ons weten. Stuur dan een mail naar de jeugdkampleiding

Wat je ook moet weten…

* i.v.m. de nachtregistratie worden de namen doorgegeven aan de camping Buytenplaets Suydersee
Mocht er een bezwaar zijn, geef het aan in dit formulier bij bijzonderheden.
** Bij slecht weer gaat de activiteit niet door

Pin It on Pinterest