“Omgaan met verlies en afscheid”

Op donderdag 19 november om 19.30 uur houdt Marinus van den Berg een lezing over het thema “Omgaan met verlies en afscheid”. Marinus van den Berg is geestelijk-verzorger/pastor met emeritaat en heeft veel mensen begeleid op het gebied van sterven, verlies en ziekte. Daarnaast is Marinus actief als spreker en schreef tientallen boeken en gedichten met betrekking tot bovenstaand thema.

Via livestream te volgen

Vanwege het coronavirus is besloten om deze lezing ook via de livestream uit te zenden. Dat opent de mogelijkheid voor alle belangstellenden om deze boeiende lezing te kunnen volgen via onze website.

Nazorg

Mocht u na afloop behoefte hebben aan contact, dan kunt u mailen met het pastoraat U bent ook van harte welkom in de Ontmoetingskerk, Schor 4, Lelystad. Deze kerk is dagelijks van 10.00 uur tot 12.00 uur open.