Elk jaar is het één groot feest: het jeugdkamp. Gezellig met je kerkvrienden op stap, laat slapen en leuke activiteiten doen. Van bonte avond tot greppeltocht, van crazy 88 tot bbq, dit was jeugdkamp 2021!

Ook dit jaar streek Jeugdkamp weer neer in Hattem, later dan normaal (door corona), maar niet minder leuk. Zoals iedere keer is er op vrijdagavond een opwarmer en voor de oudste jongeren een dropping. Zaterdagochtend werd iedereen wakker met ochtendgymnastiek.

Scroll naar beneden voor meer foto’s

Na de lunch op zaterdagochtend ging de groep jongeren naar Hattem zelf. Daar speelde ze crazy 88. Een spel waarin 88 verschillende opdrachten moeten worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld: ‘Ga op de foto met twee wildvreemden, vang een vis of ga midden op een rotonde zitten.’ Elke opdracht is punten waard, degene met de meeste punten wint.

Klik op de foto’s om te vergroten.

Terug op de Zandkreek was er een heerlijke BBQ en een dierengeluidenspel. Later op de avond was er ook nog de bonte avond.

Scroll naar beneden voor meer foto’s

Aan het eind van de avond was er nog een greppeltocht waar deelnemers van A naar B probeerde te komen zonder gepakt te worden door de leiding (de jagers). Onderweg kwamen de jagers nog de nodige wilde beesten en afzettingen tegen.

Klik op de foto’s om te vergroten.

De volgende ochtend was er een kleine kerkdienst die werd begeleid door Eva en het kamp werd afgesloten met pannenkoeken.