De coronaregels van de Ontmoetingskerk zijn nog ietsje aangepast. Als u zondag naar de kerk komt, neemt u dan een briefje met uw gegevens mee. Deze mag u achterlaten in de daarvoor bestemde doos. Ook zijn alle activiteit na 17:00 geschrapt. Hieronder staan alle maatregelen nog op een rijtje.

Maatregelen vanaf 2 december

• Overdag tot 17:00 zijn activiteiten mogelijk;
  • Open kerk tussen 10 en 12 gaat dus gewoon door;
  • De kerkdienst op zondagochtend gaat ook door, met maximaal 100 mensen in de kerkzaal;
  • Hierbij dienen wel alle geldende regels in acht te worden genomen zoals 1.5 meter afstand houden en mondmasker dragen als je niet zit;
  • Schrijf uw contactgegevens op een briefje en deponeer dit in de daarvoor bestemde doos;
  • Na 17:00 zijn er geen activiteiten mogelijk in de kerk;
  • Avondvergaderingen en -activiteiten kunnen online doorgaan.

Deze regels gelden t/m 19 december. In deze Adventstijd mogen we bidden en hopen dat tijdens de kerstdagen de maatregelen anders zullen zijn.