Coronamaatregelen na 25 september

Naar aanleiding van de persconferentie van 14 september heeft de kerkenraad het volgende besloten:

• Gepast afstand houden komt in plaats van 1.5 meter. Mensen met een kwetsbare gezondheid of mensen die zich niet veilig voelen bij de versoepelingen willen we ruimte geven binnen onze kerk.
  • Daarom zijn er plaatsen waar we 1.5 meter afstand blijven houden en plaatsen waar men naast elkaar kan zitten tijdens de kerkdienst. De stoelen vooraan zullen weer iets dichter bij elkaar komen te staan en achterin een deel waar men nog op 1.5 meter afstand kunt zitten. Wij streven ernaar om niet meer dan 75% van de zitcapaciteit te benutten.
  • Het aanmelden voor de kerkdienst komt te vervallen, tenzij blijkt dat er toch teveel mensen in de dienst komen.
  • Een coronatoegangsbewijs is niet nodig voor het bijwonen van de kerkdiensten of het betreden van de Ontmoetingskerk.
  • Wij vragen u wel om voor uw eigen veiligheid en die van anderen zoveel mogelijk gepaste afstand te houden. Geef elkaar de ruimte en kom bij klachten die horen bij corona, zoals verkoudheid of griep, niet naar de kerk, maar volg de kerkdienst online.
  • Deze regels gelden in ieder geval tot 1 november 2021, tenzij de overheid anders besluit.