Open kennismaking met het christelijke geloof

Voor wie nieuwsgierig is naar de grote vragen van het leven en het christelijke geloof, is er binnenkort de cursus Vieren bij de Ontmoetingskerk. De cursus Vieren is een open en vrije kennismaking met het christelijke geloof, bedoeld voor mensen tussen de 20 en 40 jaar. De cursus steekt in bij de christelijke feestdagen, zoals Kerst, Pasen en Pinksteren.

Levenswijsheid van feesten

In een aantal (ongeveer 7) ontmoetingen leren de deelnemers de achtergrond van deze feesten kennen en onderzoeken ze de betekenis en levenswijsheid van deze feesten.

Hoe vind je verdieping als je leven druk is?

Samen met ds. Klaas de Lange duiken de deelnemers in grote levensvragen, zoals: Hoe vind je verdieping als je leven druk is? Waarom vieren we Hemelvaart? Hoe leef je ten volle? Wat geeft je kracht om door te gaan als het tegenzit?

Openheid en respect voor elkaar

Aan de hand van interessante video’s, overzichtelijke informatie en kleine oefeningen onderzoeken de deelnemers welke weg zij hiermee zelf willen gaan. Openheid en respect voor elkaars mening staan voorop.

De cursus Vieren staat voor mooie ontmoetingen, diepe gesprekken en gezelligheid. De deelnemers praten met elkaar over het leven, het christelijke geloof en hun eigen keuzes.

Gratis deelname

De cursus start in november 2021. Dag en tijd worden in overleg gekozen. Deelname aan de cursus is gratis. Voor meer informatie kun je terecht bij ds. Klaas de Lange mail of bel/app  06-25307687

Pin It on Pinterest