Op woensdag 1 november is het Dankdag voor Gewas en Arbeid. Dat is een dag om God te bedanken voor alles wat Hij dat jaar heeft gegeven. Om 19:30 is er een kerkdienst met dominee Klaas de Lange. Zaterdag 4 november zijn er 100 traktaties om op te halen en daarna uit te delen.

Zaaien

Tijdens de dankdagdienst lezen we een gelijkenis over het zaaien van zaad, van granen en onkruid. Wat te doen? Dat raakt aan het collectedoel. Er wordt gecollecteerd voor de Vintage-store in SPOT en medewerkers zullen erover vertellen. Klik hier om meer te lezen over SPOT en de Vintage-store.

Broodschaaltjes

Net als vorige jaren willen we dit jaar broodschaaltjes maken. Die schaaltjes zijn bedoeld voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op zaterdag 4 november worden honderd schaaltjes klaargemaakt. Tussen 11.30 en 13.00 uur kan iedereen één of meerdere schaaltjes ophalen in het Jeugdhonk om daarna uit te delen. De namen van de personen voor wie het bestemd is worden genoteerd. Dat om te zorgen dat personen niet dubbel krijgen.Ook aan de bewoners en werknemers van de verzorgingstehuizen is gedacht. Die krijgen zondagochtend iets lekkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest