In deze nieuwsbrief leest u wie er uit onze kerk geslaagd zijn en daarom vrijdag een bloemetje kregen. U ziet dat er nu drie vlaggen voor de kerk wapperen en er wordt uitgelegd hoe u kunt mee doen aan de collectes. Verder gaan we in quarantaine met Maaike van den Haspel, haar kinderopvang aan huis is weer open. Daarnaast wordt er meer verteld over de online viering van 7 juni, daar vieren we het Heilig Avondmaal.

Ook is er een bemoediging van Marjolen Veerbeek en zien we dat er tekeningen worden gestuurd naar de kerk.

Klik hier onder op de tekst om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief - 05-06-2020

Vanaf nu is de nieuwsbrief eens in de twee weken. De volgende nieuwsbrief is er op 19 juni.

Toch een beetje Kerkkamp

Dit jaar kan kerkkamp helaas niet door gaan, toch willen we dit jaar nog wel iets doen. Het idee is om voor het einde van de zomervakantie (rond 15 augustus) met de kerkkampbezoekers pannenkoeken te gaan eten bij het Kabouterbos, met inachtneming van de regels die op dat moment gelden. Ondanks dat die regels nog niet duidelijk zijn kunnen liefhebbers zich opgeven bij Piet van Dorssen via dit mailadres: pietvandorssen@gmail.com

Uitprinten

Ook uw steentje bijdragen? Deel deze nieuwsbrief met hen die geen internet hebben. Print de nieuwsbrief uit en gooi hem door de brievenbus.

De nieuwsbrief in je mail

Wilt u de laatste nieuwsbrieven van de PG Lelystad in je mailbox ontvangen, klik dan hier.