In deze nieuwsbrief leest u wat er gaat gebeuren met de kerkdiensten in de zomer. We brengen een ode aan kerkkamp. Dat doen we met foto’s en sommige mensen halen herinneringen op. Verder gaan we in quarantaine met Arie en Maartje de Jong en zien we dat de online kerkdiensten goed bekeken worden.

Ook is er een bemoediging van Klaas de Lange en wordt er opgeroepen om tekeningen in te sturen.

Klik hier onder op de tekst om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief - 24-05-2020

Vanaf nu is de nieuwsbrief eens in de twee weken. De volgende nieuwsbrief is er op 5 juni.

Toch een beetje Kerkkamp

Dit jaar kan kerkkamp helaas niet door gaan, toch willen we dit jaar nog wel iets doen. Het idee is om voor het einde van de zomervakantie (rond 15 augustus) met de kerkkampbezoekers pannenkoeken te gaan eten bij Hans en Grietje, met inachtneming van de regels die op dat moment gelden. Ondanks dat die regels nog niet duidelijk zijn kunnen liefhebbers zich opgeven bij Piet van Dorssen via dit mailadres: pietvandorssen@gmail.com

Uitprinten

Ook uw steentje bijdragen? Deel deze nieuwsbrief met hen die geen internet hebben. Print de nieuwsbrief uit en gooi hem door de brievenbus.

De nieuwsbrief in je mail

Wilt u de laatste nieuwsbrieven van de PG Lelystad in je mailbox ontvangen, klik dan hier.