In deze nieuwsbrief leest u goed nieuws. De kerkdiensten zijn weer toegankelijk. Nog wel voor maar 100 mensen. Alle regels en afspraken leest u in de nieuwsbrief. Verder meer informatie over het gemeenteberaad van 25 juni en hoe kindernevendienst en de crèche in de zomer er uit ziet. Met nog twee online-vieringen te gaan in de huidige vorm krijgen we een kijkje achter de schermen bij een opname. Ook is er meer te zien over de jongeren van onze kerk die in het kader van ‘nacht zonder dak‘ buiten hebben geslapen.

Ook is er een bemoediging van Klaas de Lange en we gaan in quarantaine met Peter Broer

Klik hier onder op de tekst om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief - 19-6-2020

Gemeenteberaad 25 juni

De kerkenraad nodigt u van harte uit voor een aantal belangrijke onderwerpen. De inloop is om 19:30, we beginnen om 19.45. We mogen met maximaal 30 personen bij elkaar komen, vol is dus vol. U kunt het gemeenteberaad ook online volgen via KerkdienstGemist. Er zal gelegenheid zijn om telefonisch of via WhatsApp vragen te stellen. De agenda is hier te vinden. Doet u mee? Welkom in de kerk of online!

Toch een beetje Kerkkamp

Dit jaar kan kerkkamp helaas niet door gaan, toch willen we dit jaar nog wel iets doen. Het idee is om voor het einde van de zomervakantie (rond 15 augustus) met de kerkkampbezoekers pannenkoeken te gaan eten bij het Kabouterbos, met inachtneming van de regels die op dat moment gelden. Ondanks dat die regels nog niet duidelijk zijn kunnen liefhebbers zich opgeven bij Piet van Dorssen via dit mailadres: pietvandorssen@gmail.com

Uitprinten

Ook uw steentje bijdragen? Deel deze nieuwsbrief met hen die geen internet hebben. Print de nieuwsbrief uit en gooi hem door de brievenbus.

De nieuwsbrief in je mail

Wilt u de laatste nieuwsbrieven van de PG Lelystad in je mailbox ontvangen, klik dan hier.