Link voor Hemels Gelag

De opnames van het Hemels kun je terugkijken op youtube-kanaal van Hemels Gelag  of via kerkdienstgemist.nl

Hemels Gelag Online!

Vind je kerst saai, zie je er tegen op of heeft het geen betekenis meer?  Doe en kijk dan mee, zondagavond 19 december Hemels Gelag. Een viering tussen kerk en kroeg.

Zangeres Lydia van Maurik

Hoe vier je kerst? Zangeres en tekstschrijver Lydia van Maurik van ‘How to throw a Christmas party’ beantwoordt deze vraag met prachtige zelfgeschreven liedjes. Een sfeervol eerbetoon aan een eeuwenoud verhaal. In een omgetoverd Utopodium gaan we met haar in gesprek over waarom kerst nog steeds een waardevol feest is en hoe ze haar inspiratie uit dit verhaal en haar geloof haalt. Natuurlijk gaat ze ook een paar prachtige liedjes voor ons spelen

How To Throw A Christmas Party?

Lydia van Maurik is voor muziekliefhebbers geen onbekende. Ze trad meerdere keren op in het tv-programma De Wereld Draait Door met de samengestelde gelegenheidsformatie ‘How to throw a Christmas party’ Deze groep muzikanten (door Lydia bij elkaar gebracht) maken ieder jaar een alternatieve kerstplaat en koppelen daar ook een tour aan. Een waar feest met een prachtige show, maar er schuilen ook prachtige teksten en diepe thema’s achter de nummers (zoals een hele plaat over de vluchtelingenstroom in 2015). Lydia schrijft een groot deel van de teksten. Klik hieronder om alvast in de stemming te komen.

Livestream…

Zondagavond 19 december vanaf 19:30 uur kun je het optreden en een interview volgen via het youtube-kanaal van Hemels Gelag  of via kerkdienstgemist.nl

Op de hoogte blijven…website

Wil je op de hoogte blijven van de plannen van How to throw a Christmas Party (want er komt iets aan….) volg ze dan via facebook of de website.