Kerkkamp kan dit jaar niet doorgaan. In de nieuwsbrief van afgelopen zondag werd er een ode gebracht aan kerkkamp. Daar konden niet alle foto’s worden geplaatst hieronder een overzicht van de overige foto’s.

25 jaar kerkkamp

Ter gelegenheid van 25 jaar kerkkamp werd er een boekje uitgegeven. Daarin wordt een beeld geschetst van kerkkamp. Van het begin van kerkkamp tot de jeugd. Van de kerkdiensten tot het Abbertlied het is er allemaal in te vinden. Bekijk het boekje via deze link.

Toch een beetje Kerkkamp

Dit jaar kan kerkkamp helaas niet door gaan, toch willen we dit jaar nog wel iets doen. Het idee is om voor het einde van de zomervakantie (rond 15 augustus) met de kerkkampbezoekers pannenkoeken te gaan eten bij Hans en Grietje, met inachtneming van de regels die op dat moment gelden. Ondanks dat die regels nog niet duidelijk zijn kunnen liefhebbers zich opgeven bij Piet van Dorssen via dit mailadres: pietvandorssen@gmail.com

Klik op de foto’s om ze groot te zien