Iedere dinsdag kun je tussen 17:00 uur en 19:00 uur eten in de Ontmoetingskerk. Het project duurt gedurende de adventsperiode. Zo leven we samen toe naar kerst.

De inloop is voor iedereen die graag samen eet en specifiek voor gezinnen met kinderen. Het is een leuke manier om samen in de kerk te zijn. Neem gerust ook je buren, vrienden of familie mee! Het gaat om ontmoeting en samen zijn, dus iedereen is welkom.

‘Een goed gesprek en een lekkere maaltijd’

De avonden worden druk bezocht. Op 6 december kwamen er meer dan vijftig mensen langs om pannenkoeken te eten. De gesprekken en de maaltijden worden gewaardeerd. Zie hieronder de foto’s! Klik om te vergroten.

Data op een rijtje

13 en 20 december wordt er nog gegeten in de kerk. Het begint om 17:00 uur en eindigt om 19:00 uur. Tussen die tijden kan je terecht in de kerk om iets te eten.

De buurjongens gaan voor ons koken. Dat is een cateringbedrijf dat wordt gerund door jongeren van Youth for Christ Lelystad. De  Buurjongens is een plek waar (vluchteling-)jongeren leren werken, hun talenten kunnen ontwikkelen, Nederlands leren, fouten mogen maken en trots op zichzelf worden. Met de winst die De Buurjongens maken, wordt de begeleiding van de jongeren betaald. Fantastisch toch!