Ga je mee naar de tentoonstelling over gospelmuziek in het Catharijneconvent in Utrecht?  Alle jongeren en andere gemeenteleden die hier benieuwd naar zijn, zijn van harte welkom om mee te gaan! We gaan zaterdagmiddag 18 februari in de middag. Geef je op (scroll naar beneden over hoe je dat doet)

Muzikale reis van kracht en hoop

Dompel je onder in de geschiedenis én actuele betekenis van een van de invloedrijkste muziekstromingen sinds haar ontstaan in het slavernijverleden. Een reis langs het onderbelichte verhaal van een muziekgenre en lifestyle.

 

Time to gospel 

Met artiesten zoals Mahalia Jackson en Aretha Franklin, maar ook met Martin Luther King, Elvis Presley en Kanye West. Gospel leeft! En niemand leeft gospel zoals de geweldige zangeres én co-curator Shirma Rouse. Bezoekers zeggen: “Het is vrijwel onmogelijk om niet dansend door het museum te lopen.”

Voorproefje? Klik op de link.

Samen met de trein

We vertrekken begin van de middag en verzamelen op station Lelystad. De kosten van het treinkaartje zijn voor eigen rekening. De entree van het museum wordt betaald door ‘t Pleintje. Dat is dus gratis.

Meld je aan!

Wil je ook mee? Laat het dan voor 11 februari weten aan Eva: eva.bruggeman@pg-lelystad.nl of app 0651752995. Geef ook even aan of je een studentenkaart, museumkaart of CJP-pas hebt.

Wat: Tentoonstelling Gospel
Wie: Alle jongeren en andere gemeenteleden
Datum: zaterdag 18 februari
Tijd: begin van de middag verzamelen op station Lelystad. Details volgen.
Kosten: vervoer voor eigen rekening, entree museum wordt betaald door ‘t Pleintje.

Jeugdhonkfeest

Save the date: zaterdag 17 maart is er een jeugdhonkfeest. Een Irish party met live muziek! Meer informatie volgt later op de site.

Pin It on Pinterest