Hoort, zegt het voort!,

Op 21 augustus is het 50 jaar geleden dat de Ontmoetingskerk in gebruik werd genomen, nadat op 21 november 1970 de eerste steen werd gelegd.

Feest, Reünie en Jubileumdienst

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Ontmoetingskerk organiseren wij op vrijdag 29 oktober een instuif/festival, op zaterdag 30 oktober een reünie en op zondag 31 oktober een jubileumdienst. Wij nodigen u van harte uit deze bijeenkomsten bij te wonen.

Veilig feest vieren

De Ontmoetingskerk is een Open Kerk zonder toegangscontroles. We doen bij alle feestelijkheden wel een beroep om thuis te blijven bij klachten die gerateerd zijn aan corona. Daarnaast vragen we iedere bezoeker een van tevoren ingevuld briefje met naam en contactgegevens mee te nemen en achter te laten in de daarvoor bestemde bus/doos.

Fototentoonstelling vanaf vrijdag 29 oktober

Wie maakt de kerk nu tot wat het is? Wie zijn onze fundamenten? Dat zijn de vrijwilligers. Al 50 jaar onmisbaar in de kerk. Een groep talentvolle jongeren uit onze kerk heeft vijftig vrijwilligers geportretteerd. De fototentoonstelling is vanaf vrijdag 29 oktober te zien. Om 20:00 uur vindt er een feestelijke opening plaats. De vijftig foto’s hangen de hele maand november in de kerk. Die is dagelijks open van 10 tot 12 uur.

Ontmoetingsfestival/instuif vrijdag 29 oktober

Inloop: vanaf 19.30
Een heerlijk festival waar jong en oud elkaar kan ontmoeten! Met voor wie trek heeft pizza uit de traditionele oven. Er is als vanouds een toffe band in het jeugdhonk. Groove Piano is één van de beste feestbands van Nederland.

Voor wie dorst heeft, is er behalve koffie, thee, cola en ander fris ook een lokale bierbar met speciaal bier van brouwerij Cornelis. Wie het leuk vindt om de hersenen te kraken op deze feestavond, kan meedoen aan de pupquiz in de patio.

Programma reünie zaterdag 30 oktober

13:30 Ontvangst met koffie en thee
14:00 Welkom door voorzitter kerkenraad en presentatie herinneringsboekje 50 jaar Ontmoetingskerk. Daarna gezellig samenzijn met feestelijke herinneringen
17:00 Einde reünie

Jubileumdienst zondag 31 oktober

Om 10:00 uur is er een jubileumdienst in de Ontmoetingskerk. * Er is geen toegangscontrole en aanmelding is niet nodig;

* Gepaste afstand i.p.v. 1,5 meter;
* Deel kerkzaal ingericht om meer afstand te kunnen houden;
* Blijf bij klachten thuis.

Na de dienst is er een gezellig samenzijn en kan er gebruikgemaakt worden van een lunch.
Voor de lunch graag aanmelden (vóór 25 oktober):
Telefonisch: 06-51997763 of via whatsapp/sms of via mail

Voor de kinderen  - Kleurwedstrijd

Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd met mooie prijzen. Lees hier alles en download de kleurplaat!