Een heerlijk weekend weg met leuke activiteiten, spannende speurtochten, gezellige uitstapjes en natuurlijk de bonte avond! Het jaarlijkse jeugdkamp van de Ontmoetingskerk, daar wil je gewoon bij zijn! Voor veel kinderen is het ook een veilige en fijne manier om eens een heel weekend met andere kinderen op kamp te zijn. Een weekend om nooit te vergeten.

Voor alle jeugd

Het jaarlijkse jeugdkamp wordt weer georganiseerd bij de Zandkreek op vrijdag 8 april vanaf 19:00 uur tot zondag 10 april, inloop 14:30 uur. Het kamp is voor de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. De jongeren van Brön kunnen aansluiten.

Kom een dagje en neem iemand mee

Vind je het nog spannend om een heel weekend te komen, geef je dan op voor een dag. Dat kan natuurlijk ook. En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Thema: Het wilde westen

Het thema voor het kamp is ´Wilde westen - Goudkoorts in de Zandkreek-´. Wij zouden het erg leuk vinden als je wat voorbereid voor de bonte avond, maar let wel op dat alle extra attributen voor de act in de auto passen.

Aanmelden voor 25 maart

Via deze link kun je je aanmelden. Daar lees je ook nog allerlei extra informatie. Daar staat ook alle informatie over de kosten. Mocht je geen geld hebben om je kind(eren) mee te laten gaan, laat het ons dan weten! Hier is altijd een oplossing voor.

Pin It on Pinterest