De kindernevendienst is er in de Ontmoetingskerk voor alle kinderen van 4-12 jaar.

Elke zondag hebben de kinderen in hun eigen ruimte in de kerk kindernevendienst. Waar zij door middel van het luisteren naar en praten over bijbelverhalen leren over God. Daarnaast biedt de kindernevendienst vaak een spel of knutselwerkje aan.

De foto’s van de kinderkerk staan hieronder (klik om te vergroten)

Wij hebben nieuws!

Sinds augustus 2020 heeft de kindernevendienstcommissie iets extra’s bedacht voor de kinderen. 1 keer per maand willen we een speciale kindernevendienst organiseren die een uur lang duurt van 10.00-11.00 uur. Dit noemen wij de Kinderkerk.

16 augustus was de eerste keer. Samen met de kinderen hebben we buiten, gezellig zittend op kleden, een viering gehouden. We hebben geluisterd naar het verhaal uit de Prentenbijbel over het ontstaan van de aarde. Daarna zijn we in groepjes op natuurspeurtocht gegaan en hebben we liedjes gezongen. Er waren 21 kinderen aanwezig, die allemaal erg enthousiast waren. Daarom willen we deze werkvorm graag aanhouden!

Data van de Kinderkerk

• Zondag 25 oktober 2020,    10.00-11.00 uur
  • Zondag 15 november 2020, 10.00-11.00 uur
  • Zondag 13 december 2020, 10.00-11.00 uur

We hopen op een grote opkomst en veel gezelligheid!

Ook vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om ons te komen versterken? Wij zoeken nog leiding of mensen die het leuk vinden om eens per maand iets te komen vertellen of de kinderen laten ervaren tijdens de Kinderkerk! (Stuur dan een mail naar marjoleinsweep@gmail.com)

Groetjes van de kindernevendienst leiding, Jetty Pols, Annette Groen, Ineke Roseboom, Sandra Kolk en Marjolein Sweep