Nieuw meubilair, een likje verf en een goede technische installatie. Er wordt hard gewerkt om het Jeugdhonk weer helemaal op te knappen! Om het Jeugdhonk 2.0 te betalen organiseren de jongeren allemaal acties. Later in dit artikel daar meer over, maar eerst, hoe gaat dat vernieuwde Jeugdhonk er eigenlijk uit zien?

Lees ook: Help de jongeren, kom naar de dag van het Jeugdhonk

Twee van de Bron-jongeren hebben hard gewerkt aan een mooi ontwerp. Hieronder te zien van bovenaf.

Het huidige jeugdhonk heeft grijs en rood als kleuren, het nieuwe jeugdhonk meer groen en grijs. De bar blijft hetzelfde als in het huidige jeugdhonk. Wel komen er nieuwe tafels en stoelen. De oude meubels worden niet weggegooid maar weer opgeknapt, zodat een ander ze kan gebruiken. En voor wie van de oude inrichting van het Jeugdhonk houdt, de barkrukken blijven gelijk!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De dag van het Jeugdhonk

De nieuwe verbouwing van het jeugdhonk kost een hoop geld. Een deel wordt door de kerk betaald, maar de jongeren gaan ook hard aan de bak om het nieuwe Jeugdhonk mogelijk te maken. Zo is er op 23 december de dag van het jeugdhonk. Vanaf 10 uur ‘s ochtends tot ’s avonds laat maken we er een gezellige dag voor jong en oud van. Gedurende de dag zijn er allerlei activiteiten: workshops, spelletjes, sjoelen. Er worden plantenstekjes, koekjes en meer verkocht. Het precieze programma wordt nog bekend gemaakt.

’s Avonds is er een pubquiz, en daarna is er gelegenheid om gezellig na te borrelen. Overdag is er natuurlijk ook gelegenheid voor lunch, koffie/thee met wat lekkers, en avondeten. Alle opbrengsten zijn bedoeld voor de vernieuwing van het jeugdhonk. Komt u/kom jij ook naar deze gezellige aftrap van de kerstvakantie?

Statiegeld

En tot en met de kerst kan u ook helpen met het inzamelen van statiegeld flessen. Bij de ingang van de kerk staat een grote doos waar ze kunnen worden ingeleverd.

Later wordt meer bekend over de acties!

Ondertussen wordt er al hard geklust!

Kasten worden uitgezocht.

De tussenwand wordt verwijderd

Het verven gaat ook de goede kant op!

En schuren!