Een bericht van Wim
Hoewel het jeugdwerk in Lelystad me goed bevalt, zal ik eind dit jaar stoppen als jeugdpastor van de Ontmoetingskerk. De Protestantse Gemeente Ouwsterhaule - Scharsterbrug heeft mij beroepen als predikant en ik heb dat beroep aangenomen. In gesprekken met deze Friese gemeente is steeds meer de overtuiging gegroeid dat het predikantschap nu een goede stap is voor mij.

Lelystad loslaten
Het idee om Lelystad te moeten loslaten vind ik lastig, maar de kans die ik nu krijg wil ik niet voorbij laten gaan. Het verlangen om predikant te worden sluimert al langere tijd. Nu voelt voor mij als een goed moment om die uitdaging aan te gaan. Het feit dat er een gemeente is waar het goed mee klikt en die een aanstelling biedt voor 65%, wat voor ons als gezin op dit moment perfect is, is daarbij doorslaggevend. De reisafstand vanuit mijn woonplaats Heeg speelt ook een rol. Die wordt nu aanzienlijk korter.

Afscheidsdienst 26 januari
Met dit besluit komt er na het aflopen van mijn contract eind december een einde aan mijn werkzaamheden hier in Lelystad. In de dienst van 26 januari 2020 hoop ik afscheid te nemen.

Pin It on Pinterest