Vrijdag 11 juni

Hoera! Er is een kandidaat jongerenpredikant. Vrijdag 11 juni kan iedereen met de predikant kennismaken.

Het programma

Kinderen en ouders krijgen pannenkoeken!
18.00 - 19.00 uur worden jonge ouders en kinderen uitgenodigd in zaal 6. Zij krijgen pannenkoeken en kunnen zo informeel kennis maken met de beoogde predikant

Jongeren zijn welkom!
19.15 -20.15 uur worden de Betweeners en de jongeren van Brøn met hun leiding uitgenodigd in het jeugdhonk om kennis te maken.

Alle gemeenteleden (maximaal 60 personen)
20.30 - 21.30 uur worden de jong volwassenen en andere belangstellenden uitgenodigd in de kerkzaal. Zij moeten zich tevoren opgeven via de website (maximaal 60 personen)

Kennismaking vanuit de huiskamer
Tijdens de bijeenkomst vanaf 20:30  kan je meekijken via ‘Kerkdienst gemist’ en reageren en/of vragen stellen via de mail (secretaris@pg-lelystad.nl) of via whatsapp (06 28207455)

Geef je mening

Gemeenteleden die aanwezig zijn in de kerk kunnen hun mening geven door middel van rode en groene briefjes. Mensen die vanuit huis hun mening willen geven kunnen dit gedurende de kennismakingsavond doen via de mail of via whatsapp. Hierbij moeten mensen wel hun naam vermelden. Na het gemeenteberaad zal de kerkenraad dan een besluit nemen.

Coronaregels

We houden ons bij de kennismaking natuurlijk aan de geldende coronaregels.