De kleine kerkenraad heeft in haar laatste vergadering het protocol van de PKN over kerkdiensten en andere bijeenkomsten, dat is opgesteld vanwege de coronamaatregelen van de overheid, besproken . We hebben ons vooral bezig gehouden met de zondagse vieringen.

Kerkzaal gaat weer open

In mei en juni zullen we nog online vieringen houden.Vanaf 1 juli willen we weer de viering in de kerkzaal gaan organiseren, die ook via internet te volgen zal zijn op Kerkdienst gemist. Dit mag met maximaal 100 personen. Per zondag zullen afwisselend de gemeenteleden die wonen in de wijken west of oost van de spoorlijn uitgenodigd worden.

Gebruikersplan voor zondag

Er wordt nog een gebruiksplan opgesteld om de vieringen in goede banen te leiden. De kerkenraad moet hier nog mee instemmen. De kerk blijft open van 10-12 uur voor pastorale gesprekken.