Al vele jaren komt jong en oud op de Abbert samen om Hemelvaart te vieren, te ontmoeten en te genieten. Na twee jaar zonder Kerkkamp hopen we dit jaar weer samen te kunnen zijn op kampeerterrein De Abbert.

Het programma

Donderdagochtend: Hemelvaart vieren
Zaterdag: Gezamenlijke BBQ
Zondag: Afsluiten met een dienst, koffie en gebak en hopelijk een droge tent mee naar huis.

Veel leuke en fijne herinneringen zijn gemaakt op de Abbert en we hopen dit nog vele jaren te mogen doen! Ook dit jaar nodigen wij mensen uit om de zaterdag(avond) van kerkkamp gezellig samen te komen om te ontmoeten en af te sluiten met een BBQ.

Kosten

De kosten zijn dit jaar 10 euro p.p. van 4 jaar en ouder per nacht. Helaas is de prijs van de overnachtingen de afgelopen jaren enorm gestegen. Dat zit vooral in het basistarief dat we sowieso moeten betalen, daardoor komen de verwachte kosten uit op 15 euro per persoon per nacht. Op de kosten valt helaas niet veel te besparen.  Wel willen we graag iedereen de kans geven om mee te doen. Met het domweg doorberekenen van de kosten per deelnemer komen we er dan niet. We vragen dus dit jaar 10 euro p.p. van 4 jaar en ouder per nacht. Als u het niet, of juist heel goed kunt betalen mag minder of meer dus ook! Het eventuele tekort wordt door ge kerk aangevuld, maar veel mooier zou zijn als er geen tekort is.

Goede herinneringen maken

In veel families is de jeugd toch ook een beetje gevormd tijdens kerkkamp. Deze verhalen worden daardoor vaak nog jarenlang doorverteld en heel vaak blijft dit een erg goede herinnering aan Hemelvaart én de warme kerkgemeenschap.
We vragen daarom aan mensen die het kerkkamp een warm hart toedragen maar zelf niet in staat zijn om te komen kamperen, of die de toekomstige generatie willen ondersteunen een vrijwillige bijdrage te geven.

Aanmelden

Zowel het kampeergeld voor de kampeerders als de vrijwillige bijdrage voor het in stand houden van
het kerkkamp kan worden overgemaakt naar CvK Prot Gemeente Lelystad NL43RABO 0373 7244 70. Wilt u in de omschrijving ‘kampeergeld’ of ‘vrijwillige bijdrage kerkkamp’ vermelden? Daarnaast vragen we iedereen die komt overnachten om zich via deze link in te schrijven.

Verhalen maken

We kijken uit naar een mooi kerkkamp dat we op deze manier ons nog lang mogen veroorloven én dat onze kinderen de opgedane indrukken nog lang mogen doorvertellen.