Geen kindernevendienst deze zondag, maar thuis kan het natuurlijk ook. De informatie kun je gewoon digitaal vinden en uitprinten. Zo kunnen de kinderen toch met Kind op Zondag aan de slag. Je vindt er mooie kleurplaten, een verhaal, een gedicht en een gebed. Hier kun je het werkblad van zondag 22 maart downloaden.

Teken van Leven

Het thema van de Veertigdagentijd is ‘Een teken van leven’. God geeft het volk Israël een teken van leven in de woestijn. Mensen kunnen ook elkaar een teken van leven geven. Met de materialen van de veertigdagentijd gaan de kinderen hiermee aan de slag. Hier kun je het informatieboekje van de veertigdagentijd ook als pdf downloaden.

Lust jij water?

Is er iemand in de kerk die geen water lust? Misschien zijn er wel mensen die liever iets anders drinken, maar er zullen vast niet veel zijn die het echt niet lusten. Water is ook heel belangrijk. Wie kan bedenken waar het allemaal voor gebruikt wordt?
In het bijbelverhaal staat Mozes bij de rivier. Hij zegt tegen de farao, de baas van Egypte: ‘U moet doen wat God zegt, anders is er straks geen water meer in het land.’ Zal de farao daarvan schrikken?

Pin It on Pinterest