De kinderkerk gaat deze week over welkom zijn en we hebben weer een hele leuke doe-opdracht!

Welkom lieve kinderen!

Pak alvast een kaars en lucifers en dan klik je hier voor het welkom!
Jij bent welkom!

Helaas kunnen we niet samen in de kerk komen. Op verschillende plekken zijn we nu niet welkom of valt dat wel mee? Bij één ben je altijd welkom. Hier zie je waar dat is.

Ik was ook welkom!

Ik was zelf ook nieuwsgierig hoe de kinderen van de Ontmoetingskerk reageren als ik zomaar aan klop. Dus ging ik maar even naar Abel –  kijk maar eens.

En wie is welkom bij jullie?

Nu is het tijd voor de doe-opdracht. Deze gaat Manuel uitleggen. Ben je ook benieuwd? Kijk gauw mee!

Manuel heeft een bordje gemaakt met materialen die hij thuis had liggen.
Vraag je vader of moeder maar eens welke spullen jij kan gebruiken of heb je daar zelf al een idee bij? Ga dan aan de slag met het bordje welkom.

En praat tijdens het knutselen eens over mensen die bij jullie mogen komen. En ben jij wel eens op visite geweest bij Jezus? Gekke vraag misschien, maar ben wel benieuwd naar jullie antwoorden

Welke muziek zet jij aan?

Hier een tip van een nummer die past bij het verhaal van vandaag. Luister die hier.
Maar voel je vrij om tijdens het knutselen ook andere nummers te luisteren die jij leuk vind.

Wij zien natuurlijk heel graag wat jullie weer gemaakt hebben! Mail je foto of app het naar Elisabeth 06-10917935 en wie weet zie je jezelf dan volgende week wel terug in het filmpje!