Welkom lieve kinderen

Wat leuk dat jullie weer kijken naar de kinderkerk. Vandaag gaat het over het volgen van Jezus. Zou Jezus in deze tijd een YouTube kanaal hebben gehad? Zou je Jezus dan volgen?  In de verhalen wordt Jezus gevolgd met het volste vertrouwen.

Kijk naar de kinderkerk

Facebookpagina van Jezus

Hier vind je een werkblad zodat je een profiel kan ontwerpen voor een Facebook pagina van Jezus. Ook is het misschien leuk om blindemannetje te spelen. Doe een blinddoek om en laat je in het volste vertrouwen leiden door je vader/moeder/broer/zus of vriend(in).

Laat van je horen?!

We zijn ook benieuwd wie ons volgt! De opdracht wordt uitgelegd door Lente in de kinderkerk. Stuur een berichtje of vlog naar ons toe. We horen graag wat je van de kinderkerk vindt of doe zomaar de groetjes! Zien of lezen we wat van jullie terug? Stuur de groetjes maar naar jongerenwerken André.