De kinderkerk gaat deze week over dankbaarheid en we gaan iets heel lekkers maken.

Welkom lieve kinderen!

Pak alvast een kaars en lucifers en dan klik je hier voor het welkom.

Dankbaarheid!

Deze week was het dankdag in de kerk. Dat is een dag waarbij we extra dankbaar zijn. Waar ben jij dankbaar voor? Bij de dankdag hoort het verhaal van de jarige Jort. Kijk snel,

Zing je mee?

Over dankbaar zijn kan je ook zingen. Hier is een leuk lied dat je samen met papa of mama mee kan zingen of gewoon lekker naar luisteren en kijken natuurlijk.

Kippen sparen voor Afrika

Vorige week heeft Siem gevraagd of jullie allemaal een kippenspaardoosje willen maken zodat we kippen kunnen sparen voor Gambia. Er zijn al prachtige doosjes gemaakt. We zijn natuurlijk ook benieuwd of er al genoeg geld is voor 1 kip. Kijk hier snel om te zien hoeveel een kip kost en om de andere doosjes te bewonderen. Heb je nog geen spaardoosje gemaakt. Doe het dan snel, want hoe meer kinderen sparen, hoe meer kippen we kunnen kopen!

De doe-opdracht is dit keer heel erg lekker….

Deze week hebben we wel een hele leuke doe-opdracht. Het plaatje hiernaast vertelt het al een beetje. Als je het gemaakt hebt, mag je er ook een paar weggeven aan iemand die wel iets lekkers kan verdient.. Lotte vertelt hier wat we gaan doen? Hier vind je een lekker cupcake recept van Lotte. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie cakes, dus mailen of appen jullie weer een foto?