BIJBEL ENZO OP DE BOERDERIJ
In de ontmoetingskerk kun je op verschillende manieren kennis opdoen van de bijbel. Boerderij BIJBEL ENZO is een programma wat op de huif plaats vind. Op de boerderij willen we dit seizoen nog beginnen. Het thema waar we voor gekozen hebben sluit aan bij het leven op de boerderij. Teken van Leven. Met zes creatieve avond uurtjes gaan we met elkaar leuke dingen beleven. En daar ben jij van harte voor uitgenodigd. Jij bent welkom!

ALLE KINDEREN WELKOM
De 6 creatieve avond uurtjes worden een gezellige manier om wat meer over God en de Bijbel te weten te komen. Tijdens de Boerderij BIJBEL ENZO vertellen of lezen we een verhaal en maken bijbehorende vragen en opdrachten en gaan we samen opzoek.
Boerderij BIJBEL ENZO staat open voor alle kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. Kinderen die bij onze gemeente staan ingeschreven krijgen een persoonlijke uitnodiging. Anderen kunnen contact met ons opnemen door een berichtje te sturen naar dehuif@gmail.com of jongerenwerker@pg-lelystad.nl meekomen met een vriendje, vriendinnetje of klasgenootje mag ook.
DATUM: 24-2, 2-3, 9-3, 16-3, 23-3 en 30-3
TIJDEN: 18.30 – 19.30
LOCATIE: uilenweg 2, Lelystad

MET PANNENKOEKEN
De eerste keer 24 februari zal om 18.00 starten. Dan starten we namelijk met lekkere pannenkoeken.

Pin It on Pinterest