Zondag 15 mei is er om 19:30 weer een Hemels Gelag in het jeugdhonk. Onze gast is Leroy van der Hurk. Hij zat diep in de put, toen hij in de gevangenis een bijzondere Godservaring had. Een gesprek met de geestelijk verzorger van de gevangenis maakte op hem een hele diep indruk. Leroy: “De man leek wel licht te geven. Voor het eerst in mijn leven had ik het idee dat iemand mij echt zag als mens” Dit was het begin van de omslag in het leven van Leroy.

Be the Changer

Ook al zit je diep in de put. Leroy laat zien dat er altijd een weg omhoog is. Leroy is een echte ervaringsdeskundige. Hij kwam op jonge leeftijd in pleeggezinnen terecht en heeft vele gesloten inrichtingen gezien en behandelingen ondergaan. Keer op keer raakte hij toch weer van het pad af. Uiteindelijk hebben de mooie mensen op zijn pad hem zelf op weg geholpen. Leroy probeert nu zelf een inspirator voor anderen te zijn.

Welkom in het Jeugdhonk (Ontmoetingskerk)

Het Hemels Gelag is een laagdrempelige viering waar je ook naar toe kunt als je nooit of maar af en toe in de kerk komt. De viering is voor iedereen die graag geïnspireerd wil worden. Neem dus vooral ook iemand mee!!