Theaterweekend 4 oktober - 6 oktober 2019

In een weekend maak je samen met anderen je eigen theatervoorstelling. Je steekt daarbij een Bijbelverhaal in een nieuw jasje en laat zien wat het verhaal jou vertelt. Dat kan met zang,dans, film, toneel, muziek ect. Je hoeft daarbij niet op het toneel, ook achter het toneel moet van alles gebeuren. Om een stuk te maken zijn er ook bedenkers, schrijvers, filmers, geluid -en lichtmensen, dressers, decorbouwers nodig. Je mag natuurlijk wel op het podium op!

Opgeven

Opgeven uiterlijk 1 oktober: info@theaterweekendlelystad.nl Zet in de mail:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Je mobiele nummer
  • Het telefoonnummer van je ouders, of een van je ouders (in geval van nood).
  • Eventuele allergieen en dieetwensen (bv. vegetarisch). Kosten € 5,00 Daarvoor krijg je lunch, avondeten, ontbijt, drinken en tussendoortjes.

Programma

Progamma:

Vrijdag 4 oktober 19.15 - 21.30 uur We starten met een kennismakingsspel. Daarna kiezen jullie welk bijbelverhaal je wilt gebruiken.

Zaterdag 5 oktober 09.15-22.30 uur We starten met de uitwerking van een verhaal. Ideeen worden in kleine groepjes uitgewerkt. Avonds eten we met zijn allen in de patio en avonds is de eerste doorloop tot maximaal 22.30 uur.

Zondag 6 oktober 07.15 uur Samen met elkaar ontbijten en generale repetitie.

Uitvoering zondag 6 oktober om 11.00 uur Op zondag kan iedereen het resultaat komen bewonderen. Natuurlijk neem je de hele familie mee, vaders ,moeders, broers en zussen , opa en oma en je buren kan en mag je ook uitnodigen. Durf jij te laten zien wat je in huis hebt?

Pin It on Pinterest