Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de kerk, maar vergeet je ook om regelmatig op de website te kijken? Dan is hier de oplossing.

Het allerlaatste nieuws

De Ontmoetingskerk heeft een WhatsApp berichtenservice: Kerkapp. In deze berichtenservice ontvang je actuele en belangrijke berichten over onze gemeente. Het is een mooie manier om meteen op de hoogte te zijn!

Blijf op de hoogte

Wist je dat er jaarlijks honderd berichten op de website geplaatst worden. Vanaf 1 december 2021 krijg je (als je bent aangemeld) een appje zodra er een nieuwsbericht op de website van de Ontmoetingskerk is geplaatst. Zo weet je hoe de kerk dit jaar kerst viert, welke maatregelen voor corona gelden in de kerk en lees je ook over leuke activiteiten als Hemels Gelag, de top 2000 kerkdienst, enz. Wist je dat er jaarlijks wel honderd nie

Hoe aan te melden?

Stap 1: Voeg het nummer 06-8298 6151 toe aan jouw adresboek met als naam Kerkapp. (Dit is een heel belangrijke stap!)
Stap 2: Ga naar Whatsapp en stuur de tekst Aanmelden met jouw naam naar het nummer wat je net hebt opgeslagen.
Stap 3: Je wordt toegevoegd aan onze verzendlijst en ontvangt vanaf nu onze berichten!

Veelgestelde vragen over Whatsapp

Nog vragen over onze Whatsapp berichtenservice? Waarschijnlijk staat het antwoord hier! Mocht er nog een vraag ontbreken, stel hem dan via de e-mail: communicatie@pg-lelystad.nl.

Hoe weet ik of mijn aanmelding succesvol is?
Binnen één a twee dagen zal jouw nummer worden toegevoegd aan onze verzendlijst en ontvang je een bevestiging van aanmelding.

Wat moet ik doen als ik heb me aangemeld, maar krijg geen berichten (meer) krijg?
De meest voorkomende oorzaak hiervan is dat ons telefoonnummer niet is opgeslagen in het adresboek van jouw mobiel. Het is belangrijk dat je dit doet, omdat WhatsApp anders onze berichten blokkeert. Ook kan er iets fout gaan met het overzetten van het adresboek na het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Controleer dan ook of het nummer goed is opgeslagen in jouw WhatsApp-adresboek.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, de berichtenservice is gratis.

Is het mogelijk om op jullie te reageren via WhatsApp?
Het is mogelijk, maar Whatsapp is in principe bedoeld om je op de hoogte te brengen van nieuws en gemeente brede activiteiten.

Kunnen we ook bellen met het nummer van de Kerkapp?
Nee, dit nummer gebruiken we alleen voor de Whatsapp-berichtenservice.

Ik wil de berichten graag ontvangen, maar zonder geluiden of notificaties op m’n telefoon.
Dat kan door ons nummer op WhatsApp te dempen.

Mag ik de berichten met anderen delen?
Ja, dat mag en kan zelfs direct via WhatsApp.

Hoe zit het met mijn privacy?
Andere abonnees kunnen jouw telefoonnummer niet zien. We versturen onze berichten via een privélijst. Er is dus geen sprake van een groepsgesprek.

Hoe meld ik mij af voor de Kerkapp?
Dat vinden we jammer. Afmelden kan door het bericht Whatsapp uit naar ons te sturen. Graag horen we kort waarom je geen gebruik meer wilt te maken van onze berichtenservice.