Na maanden hard werken is het gelukt! De agenda op deze website is vernieuwd. En dat is goed nieuws, want daardoor worden de verschillende activiteiten nog overzichtelijker weergegeven. Daarnaast zijn de activiteiten opgedeeld in categorieën. U kunt nu zelf kiezen welke categorieën u wilt bekijken en welke niet. Daardoor is het zoeken in de agenda nog makkelijker geworden.

Klik hier en bekijk direct de vernieuwde agenda

De verschillende categorieën zijn: algemeen, kerkdiensten, vergaderingen en jeugdwerk. Elke categorie heeft zijn eigen kleur. Gebruikt u de agenda op uw PC? Door met u muis over de activiteiten heen te gaan krijgt u meer informatie.

Tip! De agenda past zich qua vormgeving aan, aan het apparaat waar u op werkt. Kijk daarom ook eens op PC of telefoon naar de agenda.

Iets in de agenda zetten?

Wilt u een kerkelijkactiviteit doorgeven voor in de agenda? Klik hier om het activiteit door te geven.

De agenda als app?

Het is mogelijk om de website als app op je telefoon te zetten. Met een simpele klik opent dan de agenda en zie je welke activiteiten er aan komen. Hieronder staat een stappenplan:

iPhone en iPad

• Open de app waarmee u internet.
  • Zoek naar de agenda van deze kerk
  • Tik onderin (bij de iPad bovenin) op de Deelknop. Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven.
  • Tik op Zet op beginscherm.
  • U ziet de naam die op het beginscherm zal komen en het website-adres. U kunt nu de naam veranderen naar bijvoorbeeld Agenda PGL
  • Tik op Voeg toe.

Android

• Open de browser Chrome.
  • Zoek naar de agenda van deze kerk
  • Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes.
  • Tik op Toevoegen aan startscherm. U kunt nu de naam veranderen naar bijvoorbeeld Agenda PGL
  • Tik op Toevoegen en (eventueel nogmaals op Toevoegen).

Deze methode werkt niet alleen voor de agenda maar ook voor de website van onze kerk. Dan moet u alleen niet zoeken naar de agenda van de kerk, maar naar de website van de kerk.