Deze week is er voor het eerst online kinderkerk. Iedere week een mooi bijbelverhaal, met filmpjes, zelfgemaakt vlogs en een knutselwerkje. Doe mee en kijk iedere week op onze site voor een update!
Hier vind je het introductiefilmpje over waarom we Kinderkerk Online organiseren.

De Ark van Noach

Zondag 25 oktober gaat over het verhaal van de Ark van Noach. Je mag eerst lekker een filmpje gaan kijken. Klik hier.
Als je klaar bent met luisteren, vertelt Ruben wat je deze week voor doe-opdracht gaat doen. Kilk hier en kijk snel!
Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar hoe het geworden is.  Maak een foto of vlogje en stuur het naar dit emailadres. Dan zorgen wij dat je volgende keer kan zien wat iedereen gemaakt heeft.
Heb je nog zin om te knutselen. Dan kun je zelf een ark bouwen, klik  hier voor de uitleg!
Veel plezier!