Anna en Jong over de doop van Loïs

Zo’n 6 jaar geleden werd onze oudste zoon geboren. Al snel besloten we om hem te laten dopen. Ook onze tweede zoon, hebben we laten dopen in een mooie Palmpasen dienst.

Jongerenpredikant

Na de geboorte van onze dochter was het geen vraag meer of we haar zouden laten dopen. Het was meer de vraag wanneer? We hebben contact gezocht met onze jongerenpredikant Eva met de vraag wanneer we Loïs konden laten dopen.

Het doopgesprek

In de voorbereiding tijdens het doopgesprek hebben we met elkaar gesproken over wat geloven voor ons betekent en waarom wij onze dochter wilden laten dopen. We vinden het belangrijk dat ze opgroeit met het geloof en binnen deze kerk.

Genieten van het leven

Tijdens de dienst heeft vader Jong een tekst voorgelezen. Hieronder een klein fragment:

Je leven beloofd iets moois te worden als je iedere dag kunt lachten en lol kunt hebben om jezelf en om anderen. Wij willen jou steunen om van iedere dag iets moois te maken en hopen dat je zult genieten van het leven.

We kijken terug op een mooie doopdienst
Anna en Jong Teppema

Een goede start van hun eigen ontdekkingsreis

Wil je meer weten over de doop of misschien wel je eigen kindje laten dopen? Neem dan contact op met onze jongerenpredikant Eva. Zij kan al je vragen beantwoorden en is bereikbaar via mail, app en telefoon!  Je kunt er hier ook alles lezen over de doop in onze kerk.

Fotoverslag

Hieronder een fotoverslag van de doop van Loïs. Zij werd tegelijkertijd gedoopt met baby Aylin, het kindje van Cesika Savut en Luciën Milano.

Categorieën

Pin It on Pinterest