Hoe vind je vreugde in het leven? Wanneer maak je de juiste keuzes en wat heb je nodig voor rust in je hart? Jezuïet en internetpastor Nikolaas Sintobin is onze boeiende gastspreker op woensdagavond 11 mei om 19:30 in de Ontmoetingskerk. Deze avond staat in het teken van de Ignatiaanse spiritualiteit.

Vreugde in je hart

Nikolaas Sintobin liet een glansrijke carrière als advocaat aan zich voorbijgaan en koos voor het bijzondere, en sobere leven van een jezuïet. Hij ging op zoek naar de vreugde in zijn hart. Lees hier een boeiend interview met Nikolaas in het tijdschrift Petrus. van de Protestantse Kerk.

foto: Jaco Klamer

Vertrouw op je gevoel!

God vinden in alle dingen, in de hectiek van het gewone leven, al lezend in de Bijbel, op internet, in de kerk, in je dagelijkse ervaring … Kan dat?

Eeuwenoude spiritualiteit

In de voordracht van Nikolaas Sintobin wil hij ons inwijden in de eeuwenoude ignatiaanse spiritualiteit. Deze leert je hoe je God op het spoor kan komen door te luisteren naar wat zich afspeelt in je hart. Sleutel hierbij is het op een verstandige wijze op zoek gaan naar je diepere gevoelens. Zo kan je door persoonlijke ervaring ontdekken waar God jou toe uitnodigt, hier en nu.

Boeiende avond voor iedereen

De avond wordt georganiseerd door de werkgroep Geloofsproeverij 0320. Deze groep gelovigen houdt met enige regelmaat inspirerende avonden die toegankelijk zijn voor iedereen (gelovig of niet)