Op zondag 13 oktober wordt in de Ontmoetingskerk in Lelystad alweer voor de zesde keer een Roze Viering gehouden. De viering die om 16.00 uur begint, heeft als thema: Wondermooi, zoals U mij gemaakt hebt? – Bespiegelingen bij Psalm 139.

We luisteren, zingen, zijn stil, genieten van elkaar en delen het licht. 10 mensen, afkomstig uit verschillende kerken en de Joodse gemeenschap, LHBTI’s en hetero’s, hebben deze viering samen voorbereid. Jolanda Molenaar, predikant in opleiding, uit Steenwijk zal voorgaan in deze Roze Viering.

De viering is voor iedereen. Met gelijkgestemden vieren en je tegelijk gesteund en omringd weten door de geloofsgemeenschap, geeft een gevoel van saamhorigheid en een weten geaccepteerd te zijn. Dat je werkelijk kunt zijn wie je bent.

Na afloop van de viering is er gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten met een drankje en hapje. Wie mee wil helpen met de voorbereiding van roze vieringen in de toekomst kan zich melden via info@bureaugelijkebehandeling.nl

Graag tot ziens bij de Roze Viering!

Roze Viering op zondag 13 oktober om 16.00 uur in de Ontmoetingskerk van de Protestantse Gemeente Lelystad, Schor 4, 8224 CM Lelystad.

Pin It on Pinterest