Kom zoals je bent.

Voor de zevende keer vindt zondag 10 oktober 2021 de Roze Viering in Lelystad plaats. De viering begint om 16:00 uur in de Ontmoetingskerk. De viering is bedoeld voor iedereen: of je homo of hetero bent, bi, transgender of nog in dubio. Lid van een kerk of niet (meer). Samen willen we elkaar ontmoeten, luisteren, zingen en vieren. Kom zoals je bent, want zo ben je welkom.

Je bent geliefd

De boodschap die de initiatiefnemers van de Roze Viering willen uitdragen is dat ieder mens het verdient om zich in de kerk en daarbuiten geliefd en welkom te voelen.  De dienst wordt georganiseerd door mensen uit verschillende kerken en de Liberaal Joodse Gemeente. Tijdens de dienst is er ruimte voor verhalen, het aansteken van het licht en stilte. Na afloop van de viering is er, binnen de geldende maatregelen, gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten met een drankje.

Roze viering online

De viering zal online gestreamd worden. Wanneer u niet in beeld wilt, kunt u dat aangeven. Wij wijzen u dan een plek buiten beeld. Wanneer u vanwege uw gezondheid het niet aandurft de viering bij te wonen, dan kunt deze u digitaal volgen via kerkdienstgemist.nl