De samen-aan-tafel maaltijden gaan dit jaar gewoon door, maar dan op een bijzondere wijze. We gaan vijf online-maaltijdvieringen houden, die u thuis kan volgen en meebeleven. De uitzending kunt u kijken via  kerkdienstgemist  en zijn te vinden op de website  Wat we de zesde maaltijd gaan doen hangt af van de ontwikkelingen rondom corona. Kijk het filmpje hieronder met alle informatie.

Veertigdagenpakketje voor thuis

Wij zullen de mensen die zich vooraf opgeven voor één of meerdere maaltijden tijdig een placemat, een papier met uitleg, recepten (vrijblijvend), een veertigdagen-kalender en een spaardoosje bezorgen. Na de laatste maaltijd wordt het materiaal opgehaald.

De data

vrijdag 19 en 26 februari,
vrijdag 5, 12, 19 en 26 maart.

Samen verbonden in de vastenperiode

Het starttijdstip is 18:00 uur. Je kan de vieringen ook terugkijken op een later tijdstip. Handig voor de late eters. Eet je alleen en lijkt het je fijner om dit met iemand samen te doen, dan kun je natuurlijk een persoon extra uitnodigen om mee te eten. Opgave kan bij Bert Oosterheerd, via 0320-220402 of mail

Spaardoosjes

De opbrengst van de spaardoosjes is zoals altijd voor de projecten van Kerk in Actie en Vastenactie van de veertigdagentijd