Het jaarlijkse jeugdkamp staat weer voor de deur! Dit jaar gaan we van vrijdag 14 april om 19:00 tot en met zondag 16 april 13:30 weer naar de Zandkreek! Alle kinderen van 8 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom op het kamp. Ook Brøn mag weer mee dit jaar!

LET OP! Eerder schreven we in dit artikel dat het jeugdkamp op vrijdag om 20u start en op zondag om 14u zou eindigen. Dat klopt NIET. Bovenin dit artikel staan de juiste tijden.

Geef je nu op!

Superhelden en Superschurken

Het thema van dit kamp is “Superhelden en Superschurken.” We zouden het erg leuk vinden als jullie een act voorbereiden voor de bonte avond op zaterdag. Let er dan wel op dat alles voor je act ook mee kan in de auto ;-). Wij zouden het SUPERleuk vinden als jullie allemaal meegaan! Oh, en vergeet @dominee_eva niet te volgen op instagram voor leuke updates!

Kosten
De bijdrage voor dit kamp bedraagt 40 euro. Mocht u financieel extra willen ondersteunen, dan kan u tot een bedrag van 60 overmaken. U kunt het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL05 RABO 0348 1081 33 ten name van Protestantse Gemeente Lelystad, onder vermelding van “Jeugdkamp 2023” + uw naam.

Extra’s
Graag verzoeken we u onderstaande formulier vóór dinsdag 11 april in te vullen.  Eventuele bijzonderheden (bedplassen, allergieën, medicijnen) graag vermelden in het formulier hieronder of via e-mail 

Pin It on Pinterest