Op 17 maart vieren we St. Patricks Day met een jeugdhonkfeest voor jong en oud!  Deze christelijke feestdag staat in het teken van de beschermheilige van Ierland, Saint Patrick, die het christendom naar het land heeft gebracht. Het wordt steeds vaker gevierd in meerdere landen, en daar spelen wij natuurlijk op in. De deuren gaan om 19:30 open.

Ierse band

We hebben een geweldige Ierse band geregeld die swingende muziek zal verzorgen. De gelegenheidsband met de naam “Lindalë and Friends” bestaat uit Elise op viool, Kenrick, op gitaar, Tom op de fluit, Kevin op Contrabas en Bodhran en voor zang: Tom en Kees. De band gaat traditionele Ierse muziek spelen, zorg dus dat je er bij bent!

Kom in het groen

Kom in het groen, want groen is immers de overheersende kleur op deze dag, dus trek iets groens aan met een klaveropdruk als je die hebt.

Vredeswens

Maar dat is niet alles. We willen ook graag dat jij jouw vredewens op papier zet, omdat St. Patricks Day ook gekoppeld is aan het vredesproces in Ierland en de bredere gevolgen van gebeurtenissen in de wereld.

We hebben kaarten en papier voor je klaarliggen waarop je jouw vredewens kunt formuleren. Wat we ermee gaan doen, blijft nog even een verrassing!

Feest voor iedereen

Het feest is voor allen leeftijden en begint om 19.30 uur, dus zorg dat je op tijd bent voor een gezellige avond vol muziek, dans en samenzijn. We hopen je te zien op 17 maart!

17 maart 2023 vanaf 19:30 

 

 

 

Pin It on Pinterest