Een prachtige dienst in de buitenlucht. Daarmee willen we zondag 17 september om 10:00 uur het nieuwe seizoen beginnen. Net als voorgaande jaren hopen we natuurlijk op mooi weer. De dienst wordt naast de kerk gehouden, dus neem je eigen stoel mee.

Interactieve kerkdienst

Het Thema van het komend jaar en ook van deze dienst is: Ga mee! …geloof, hoop en liefde voor iedereen…Het is een interactieve, laagdrempelige viering dus neem gerust, vrienden, familie of buurtgenoten mee! Centraal staan de vragen:  Van wie zou je meer willen weten?’  en ‘Naar welke activiteit van de kerk zou je iemand meenemen?’

Muzikale begeleiding

In de viering speelt muziek een belangrijke rol.  Zo zullen de muzikanten van ‘Speel je Mee’ een deel van de dienst  begeleiden.

Actief en leuk kinderprogramma

Voor de kinderen is er een speciaal programma.

Springkussen taart en lunch

Na de dienst is er alle tijd voor ontmoeting met lekkernijen!  Bak je ook mee? Koekjes, taarten, cakes en petit fours. Alles is welkom om er een feestelijke zondag van te maken!  Voor de kinderen is er een springkussen. Dit jaar is er net als voorgaande jaren weer een lunch op de startzondag! Schuif gezellig aan!

 

Startmaand

De startdienst is de aftrap van een heuse startmaand met tal van activiteiten. Zie hieronder het overzicht.

Pin It on Pinterest