De Ontmoetingskerk was een plek vol gezelligheid tijdens het startweekeinde. Het hele weekeinde stond in het teken van het thema “Kennen wij elkaar?!” Vrijdagavond werd er gestart met het “Jeugdhonkfestival” in het prachtig opgeknapte jeugdhonk. De zaterdagmiddag stond in het teken van ontmoeten. De ontmoetingsclub kwam samen voor een bijzondere lezing over de jaren ’50. De kerk was ondertussen ook een prachtig museum. De muren hingen vol met prachtige schilderijen en andere kunst van gemeenteleden.

Ondertussen was buiten een intensieve bootcamp aan de gang. Kinderen en volwassenen deden allerlei sportieve oefeningen en gingen de strijd aan met touwtrekken en zaklopen. De middag werd afgesloten met de feestelijke onthulling van de nieuwe huisstijl en een heerlijke maaltijd!

De startzondag stond in het teken van de kerkdienst die geleid werd door Klaas de Lange, Marjolen Veerbeek en Wim Warnar. Tijdens de dienst was er veel ruimte voor zang en muziek, wat hebben we veel muzikaal talent in de gemeente!

Alle vrijwilligers bedankt voor het organiseren van dit mooie startweekeinde!