Feest

In het weekend van 30 oktober vieren we dat de Ontmoetingskerk 50 jaar bestaat! Daarom hebben we een leuke kleurwedstrijd bedacht. Tijdens de kinderkerk zijn er kleurplaten van de Ontmoetingskerk uitgedeeld. Maar je kunt de kleurplaat ook hier downloaden en thuis printen.

Teken jij de mooiste kerkklok?

Kleur de kleurplaat mooi in en teken er ook een kerkklok in, want we gaan op zoek naar de verdwenen klok van de Ontmoetingskerk. Vroeger hing namelijk voor de kerk een echte klok en die willen we graag weer terug! Jij mag bepalen hoe de klok eruit komt te zien.

Doe mee en win!

Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een prijs!  Er is een prijsje te winnen voor kinderen tussen de 4-7 jaar en een voor kinderen van 8-12 jaar. Doe jij ook mee?!

Inleveren bij de kerk!

Je kunt de kleurplaat inleveren bij de ingang van de Ontmoetingskerk in een inleverbak. Inleveren uiterlijk op zaterdag 30 oktober.
Vergeet niet om je naam en je leeftijd op de kleurplaat te zetten. Veel plezier met kleuren!
Groetjes van de leiding van kinderkerk,
Jetty, Annette, Sandra, Maaike, Ineke en Marjolein