Afgelopen zondag 9 juli was de overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Het thema van de dienst was: #nietalleen. Aan de hand van het bijbelverhaal over de vier vrienden die hun verlamde vriend bij Jezus brachten door hem door het dak te laten zakken, verkenden we dit thema. Hoe ben jij er voor een ander? Hoe dragen wij elkaar, ook in geloof? En hoe nemen we de kinderen en jongeren van onze gemeente mee in de overtuiging dat we niet alleen zijn omdat God altijd met ons is?
 

Doopdruppel

Tuur en Viktor kwamen hun doopdruppel ophalen. Het is nu ongeveer 4 jaar geleden dat zij zijn gedoopt in onze kerk. Met hun doop werd de doopdruppel met hun naam erop in de doophoek gehangen. Nu mochten ze de doopdruppel mee naar huis nemen. Iedere keer wanneer ze de doopdruppel zien weten ze dat ze gedoopt zijn, dat ze bij God horen en dat ze ook in de kerk altijd welkom zijn. Ze kregen ook een uitnodiging voor de kindernevendienst.

Afscheid, maar ook een nieuw begin

Ruben, Siem en Jacob maakten de overstap van de kindernevendienst naar de Betweeners (de jongerengroep vanaf 12 jaar). De kindernevendienst nam afscheid met prachtige gedichten over de jongens ondersteund met foto’s van hen op de beamer. Vanaf nu zijn zij welkom bij de Betweeners, om de week op vrijdagavond. Ze werden meteen uitgenodigd voor de BBQ van aankomende vrijdag!

Pin It on Pinterest